Klíma szerelés árak

A SZERELÉS ÁRA TARTALMAZZA:

 • Az oldalfali split klíma beltéri egység felszerelését, bekötését
 • Split klíma kültéri egység felszerelését, bekötését maximum 4 méter magasságban
 • Hűtőkör nyomáspróbáját, vákuumozását, szakszerű beüzemelését
 • 6/10 mm hőszigeteléssel ellátott rézcső pár kiépítését dekorcsatornában 2 fm-ig
 • Kondenzvíz gravitációs elvezetése 3 fm-ig
 • A klímaszerelés során az elektromos betáplálás kiépítését kábelcsatornában 3 fm-ig
 • A klímaberendezést, valamint a klima szereléshez szükséges anyagok helyszínre szállítását
 • A munkaterületre történő kiszállási költséget
 • A klíma szerelő és a segédmunkás munkadíját
 • Egyszeri főfal átfúrását
 • Takarófóliát, hullámpapír leterítést, lábzsák használatát (az értékek megóvása érdekében)
 • A keletkezett törmelék eltakarítását
 • A telepített klímaberendezés szakszerű beüzemelését
 • 12 hónap vagy a rendszeres, velünk végzett klíma karbantartás esetén a készülék gyártója által meghatározott garancia időtartalmáig szóló jótállást a klímaszerelésre
 • Hosszú rézcső pár esetén a gyári hűtőközegen felül szükséges gáztöltést
 • A készülék gazdaságos és komfortos üzemeltetésének betanítását

 

Klímaszerelés – Hol van a legideálisabb helye a készüléknek?

klímaszerelésAmikor az emberek úgy döntenek, hogy otthonukba klímát szereltetnének, a legtöbb fejtörést az okozza, hogy a beltéri egységnek az ingatlanban hol lesz a legideálisabb helye.

A klímaszerelés előtt a szakemberek az ingatlanban élők szokásaihoz igazítva, a bútorok elhelyezésének figyelembevételével jelölik ki a klíma beltéri egységének a helyét. Kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a beltéri egység közvetlenül ne az ágyra vagy az ülőgarnitúrára, dolgozóasztalra fújja később a hideg levegőt, mivel így a folyamatos működtetés közben könnyen megfázik az ott tartózkodó.

A beltéri egységet a lakás legmelegebb pontjára érdemes tetetni. Panel vagy társasházak esetében ez a pont főként az ablakok melletti részt jelenti. Lépcsőfeljáróba vagy nagyobb nyitott galériába felesleges beszereltetni a klímát, mert a hideg levegő a fajsúlyánál fogva nehezebb, így az alsó terekbe vándorol majd, a meleg levegőt pedig felszorítja a felső részre. A tetőtereknél helytelen megoldás a folyosóra telepített nagyobb klímaberendezés, ugyanis az ajtókon keresztül nem tudja majd lehűteni a cserepek által is felforrósított lakóteret.

Ha további kérdései lennének a témával kapcsolatban vagy igénybe venné klímaszerelési szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

A klíma szerelés most is aktualitást élvez!

A klíma szerelés most is aktualitást élvez!A manapság beszerelésre kerülő klímák nemcsak hűtésre alkalmasak, hanem a hűvösebb időszakokban fűtésre is. Sajnos ilyenkor is előfordulhat, hogy a berendezés nem úgy üzemel, ahogyan kéne, ezért szakértőt kell hívni a klíma szereléshez, vagyis ez a szolgáltatás még az őszi időszakban is aktualitást élvez.

Ha Ön is problémát észlel a berendezés működése közben, ne várjon, vegye igénybe mihamarabb klíma szerelés szolgáltatásunkat! Azzal ugyanis, ha halogatja a javíttatást, még nagyobb meghibásodás keletkezhet, ami pedig több munkával, alkatrész cserével, nagyobb kiadással járhat. Szakembereink nem ismernek lehetetlent, így a klíma szerelés után berendezése ismét úgy fog működni, mint új korában, ennek köszönhetően még tovább spórolhat a gázfogyasztáson.

Amennyiben kérdése merülne fel a klíma szerelés részleteit illetően vagy időpontot szeretne egyeztetni szakértőinkkel, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, mindenben rendelkezésére állunk!

 

Klíma szerelés rövid határidővel? Bízza ránk a feladatot!

Klíma szerelés rövid határidővel? Bízza ránk a feladatot!A légkondicionáló berendezések rendkívül praktikusak és már-már elengedhetetlenek a hétköznapokból. Azonban, mint más műszaki berendezések esetén, úgy ezen készülékek kapcsán is felmerülhetnek kisebb-nagyobb hibák, amelyekre természetes, hogy a tulajdonosok minél hamarabb megoldást szeretnének kapni. Ha Önnek fontos a rövid határidő a klíma szerelést illetően, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk a készülékek mindennapi szerepével, továbbá azzal, hogy bizonyos helyeken elviselhetetlen lenne a hőmérséklet, ha nem működnének a berendezések, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a rövid határidőre a klíma szerelés terén. Ha minket választ, nem kell kellemetlen kompromisszumokat kötnie hosszú ideig. A rövid határidő nem megy a szolgáltatás színvonalának rovására, ugyanis az összeszokott csapatnak és a rutinnak köszönhető a készülékek gyors helyreállítása.

Amennyiben érdeklődik klíma szerelés szolgáltatásunk iránt, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!