Klímák

Klímák fűtésre? Miért is ne?

Klímák fűtésre? Miért is ne?Az emberek nagy része úgy tudja, hogy a légkondicionáló berendezések csakis a hűvös levegőt biztosítják a meleg nyári napokon. Valójában a technológiának köszönhetően nemcsak erre képesek, hanem a legújabb készülékek már fűtésre is alkalmasak. Mivel számtalan előnye van az ilyen fűtésnek, ezért egyre több ingatlantulajdonos dönt a klíma beszereltetése mellett.

Sokan azt gondolnák, hogy az árammal történő fűtés rendkívül költséges, pedig a gázzal működő fűtőberendezések kapcsán sokkal nagyobb kiadásokkal lehet számolni. A manapság megvásárolható légkondicionálók energiatakarékosan működnek, így jóval kifizetődőbbek, mint a hagyományos készülékek. Ezen felül a klímák sokkal jobb fűtőértékkel rendelkeznek, akár egy teljes irodahelyiséget is képesek felfűteni.

Ha a klíma beszereltetése mellett dönt, egy többfunkciós berendezés gazdájává válhat, aminek használatával jelentős összeget megspórolhat a fűtésszámláján. A klíma beszerelésért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Fűtés az üzlethelyiségben? Szereltessen be klímát!

Fűtés az üzlethelyiségben? Szereltessen be klímát! Nagyon sok üzlethelyiség olyan kialakítással rendelkezik, ami nem teszi lehetővé a hagyományos, gáz alapú fűtés bevezetését. Ebben az esetben más megoldás után kell kutatniuk az érintett boltok tulajdonosainak. Sokan közülük az olajradiátorokat részesítik előnyben, azonban ezek használata rendkívül költséges, ráadásul a berendezés a felforrósodott radiátortest miatt balesetveszélyes is. Ha Ön is érintett a problémában, oldja meg a fűtést korszerű megoldással, ehhez pedig szereltessen klímát az üzlethelyiségbe!

A légkondicionáló berendezések minden szempontból előnyös választásnak bizonyulnak. Egyrészt használatuk nem terheli meg a bolt fenntartási költségeit, másrészt a klímák beszereléséhez semmilyen átalakításra, engedélyre nincs szükség. Mindezeknek köszönhetően időt, pénzt és energiát takaríthat meg, így sokkal jobban fog tudni összpontosítani a bolt fejlesztésére, működtetésére.

Fűtsön okosan boltjában, ehhez pedig szereltessen klímát az üzletbe! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Showing 1–12 of 39 results

1 2 3 4