Gree klímákkal az iroda mindig komfortos helye lesz a munkának!

A munkahelyén a legtöbb ember minimum nyolc órát tölt el, de nem ritka, hogy ennél jóval többet is. Az iroda így szinte a második otthonná válik, ahol értelemszerűen szükség van a komfortos környezetre ahhoz, hogy a munka hatékony és produktív lehessen.

A Gree klímákkal Ön is biztosíthatja azt az alapvető komfortot, amire szüksége van minden alkalmazottnak a teljesítménye megtartásához. Ezek a korszerű, inverteres klímák mindent tudnak, ami ahhoz kell, hogy tökéletes működést és teljesítményt mutathassanak fel. Programozható időzítő, automata tisztítás, alacsony zajszint, öndiagnózis, áramszünet memória, éjszakai mód, modern szűrőrendszer, vagy automata üzemmód.

Egy kisebb teret nagyszerűen le lehet hűteni, amikor tombol a nyár. Nincs is annál kellemetlenebb, amikor az ember nem tud az előtte lévő feladatra koncentrálni, mert a hőség az irodában is eluralkodik. Ugyanígy a Gree klímákkal akár a fűtés is megoldható gazdaságosan, ha egy kisebb méretű irodáról van szó.

Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje Gree klímákkal kapcsolatos ajánlataink részleteit elérhetőségeinken!

Hűtsön és fűtsön a Gree klímákkal!

Egy modern klímaberendezés ma már sok mindenre jó. Nem csupán hűthetjük vele a lakást, amikor odakint tombol a forróság, de fel is melegíthetjük vele az otthonunk bizonyos helyiségeit, ahol szükség van rá.

A Gree klímák azok közé az inverteres klímák közé tartoznak, amiket mindkét feladatra sikeresen be lehet üzemelni. Miért nélkülözhetetlen berendezés egy Gree klíma az Ön otthonából, vagy az irodájából? A Gree klímákat hatékonyan, mégis energiatakarékosan lehet használni, és számos kényelmi funkcióval látták el őket az optimális üzemeltetés érdekében. Vásároljon modern Gree klímákat az igényeinek megfelelően, és vegye hasznukat egész évben! A Gree klímák A +++ energiahatékonysági osztályba sorolhatóak, ami azt jelenti, hogy a klíma a legmagasabb energiaosztályba tartozik, tehát működése során kevesebb energiát használ, mint a korábbi típusok. A Gree klímák fogyasztása alacsony, így nem kell hatalmas összegű villanyszámlával szembesülnie akkor sem, ha egész évben hűt, illetve fűt velük.

Ha érdekli kedvező ajánlatunk, keressen fel minket bizalommal feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen Gree klímát!

Showing 1–12 of 13 results

1 2